DATA design je agencija za projektovanje i razvoj softwerskih rešenja, koja uvek drži svoje usluge u toku sa najnovijim trendovima na tržištu, obezbeđujući klijentima širom sveta samo najbolje, i veoma lako proširenje internet poslovanja. Naša rešenja se kreću od dizajniranja web strana do aplikacija bilo koje složenosti.

Naši zaposleni su tu da klijentu pruže pomoć u svakom trenutku, kako za razvoj samog rešenja, tako i za proširenje poslovanja na internetu. Naša poslovna praksa u kombinaciji sa najvećom pažnjom na sitne detalje, su dokazano kombinacija koja omogućava našim klijentima efikasna, pouzdana i prihvatnjiva rešenja.

U cilju povećanja pokrivenosti posla, naš tim je proširen stučnim delom iz oblasti ekonomije, kako bi povećali asortiman naših usluga.

Umrežavanje računara

U cilju poboljšanja performansi i komunikacije između zaposlenih, neophodno je imati dobro povezanu infrastrukturu.

Servis računara

Ukoliko imate neki problem sa Vašim kompjuterom, bilo da je laptop ili desktop, bilo da je softverskog ili hardverskog tipa, samo nam se obratite i trudićemo se da Vaš problem bude rešen u što kraćem roku.

Demo Post

Ukoliko imate potrebu za dizajnom štampanog materijala, vektorizaciju, redizajn ili izradu novog logotipa, naši kreativci će napraviti unikatno rešenje.

Veb dizajn

DATA design web programeri biće partner Vaše kompanije, kako bi što bolje pomogli da se iskoriste veliki broj mogućnosti koje internet danas pruža.

Programiranje

Bilo da Vam je potreban softwerski paket ili jednistvoni softwareski sistem, naš tim inženjera Vam stiji na raspolaganju. Mi pristupamo temeljno rešavanju svakog problema, od samog početka do kraja.

Želite dodatnu zaradu? Za Vas smo spremili specijalnu ponudu. Postanite naš partner i promoter naših usluga.    Kontaktirajte nas!

Kontaktirajte nas

Knjiga utisaka

Facebook  Twitter Google+